Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Redirecționează

20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT / VENIT

Persoanele juridice din România au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 20% din impozitul pe profit/ venit. Profită de acest beneficiu și alege tu destinația banilor, fără a-i lăsa pe mâna statului.

După ce e completat te rugăm să ni-l trimiți pe email la adresa facembine@bancadebine.ro

Legea sponsorizării și Codul fiscal în vigoare permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit/venit să ofere sponsorizări către un ONG, astfel:

  • Daca sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0.75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Dacă sunteți microintreprindere, puteți sponsoriza Banca de Bine, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acel trimestru.

Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

STRÂNGE DONAȚII LA BIROU

și noi venim să le luăm sau vino cu colegii la sortat de donații pentru persoanele în nevoie

Poți strânge donațiile la birou, iar o echipă Banca de Bine va veni să le preia în perioada agreată împreună. Astfel, ne ajuți să multiplicăm binele și să îl DUCEM MAI DEPARTE.
Dacă dorești să faci mai mult, le poți aduce la sediul nostru și ne poți ajuta să le dezinfectăm și să le împachetăm în vederea expedierii.

POȚI SĂ DEVII FUNDRAISER

Să fii fundraiser pe Galantom înseamnă să susții prin fundraising voluntar o organizație nonprofit care aduce o schimbare în bine în comunitate și să îți activezi prietenii, colegii, cunoscuții, pe cei din mediul tău social să contribuie alături de tine, prin donații, la implementarea proiectelor în care tu crezi.Un fundraiser Galantom este o persoană care se implică în problemele comunității în care trăiește și nu așteaptă rezolvarea acestora de altundeva.