Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

VINO CA VOLUNTAR ALĂTURI DE NOI

DONEAZĂ TIMP

Timpul reprezintă una din cele mai importante resurse ale fiecăruia dintre noi.
Dacă simți că noi, dacă te regăsești în cauza noastră și vrei să dai o mână de ajutor în mod activ, vino alături de noi.
E nevoie de suport atât fizic pentru sortare, împachetare, cât și virtual pentru a ține legătura cu beneficiarii, cu donatorii, social media, rapoarte, etc

Dă-ne un semn și revenim la tine cât de curând posibil:

facembine@bancadebine.ro

Suntem deschiși la orice propunere care poate aduce un zâmbet pe fața unui copil necăjit.

DEVINO VOLUNTAR

De ce avem nevoie de tine

Bucuria pentru munca depusă este garantată

Suntem o echipă în continuă creștere, suntem tineri și implicați. Atmosfera din Asociația Banca de Bine este mereu pozitivă și plină de optimism.

Cantitățile de donații sunt foarte mari

Oamenii ajută.
Zilnic strângem lucruri donate ce au nevoie de sortare și organizare. Fără voluntari ne este imposibil să facem acest lucru. Ajutorul tău este indispensabil !

Dorim să ne extindem permanent

Asociația Banca de Bine încearcă să ducă Binele cât mai departe posibil, pentru aceasta încercăm permanent să ne extindem aria de acoperire. Fără tine, fără voluntari, ne este foarte greu să ajungem în cât mai multe locuri.

Implicăm și mediul Corporate

Poți strânge donații la birou, iar o echipă Banca de Bine va veni să le preia. Dacă dorești să faci mai mult, le poți aduce la sediul nostru și ne poți ajuta să le dezinfectăm și să le împachetăm pentru expediere.