Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Redirecționează

3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În fiecare an, persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 3.5% din impozitul pe venit. Profită de acest beneficiu și alege tu destinația banilor tăi, fără a-i lăsa pe mâna statului.

DONEAZĂ RECURENT O SUMĂ DE BANI

Poți face asta din aplicația ta de Home Banking selectând opțiunea de plată recurentă și intervalul dorit la momentul efectuării plății către beneficiar.

Asociația Banca de Bine

Ducem binele mai departe

Cont IBAN:
RO16BTRLRONCRT0647829001 Banca Transilvania
SWIFT: BTRLRO22

Revolut
la numărul 0727079649

Paypal
Folosind adresa de email:
facembine@bancadebine.ro

Găsești mai jos formularele precompletate cu datele Asociației Banca de Bine

Tot ce trebuie să faci e să le completezi cu datele tale personale, să le semnezi și să le trimiți la Administrația Financiară de care aparții sau să ne trimiți un e-mail cu el scanat și ne ocupăm noi de depunere:
facembine@bancadebine.ro

INDICAȚII COMPLETARE

Formularul 230 și Formularul 200

Formularul 230

În acest formular trebuie să completezi doar capitolul I și să semnezi la “Semnatură contribuabil”.
Ulterior îl trimiți către Administrația Financiară de care aparții sau către noi la adresa de email facembine@bancadebine.ro, iar noi ne vom ocupa de acesta pentru tine.

Formularul 200

în cazul în care ai avut și alte surse de venit, ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc. (trebuie să completezi atât capitolul I cât și capitolul II). Ulterior îl trimiți către Administrația Financiară de care aparții sau către noi la adresa de email facembine@bancadebine.ro, iar noi ne vom ocupa de acesta pentru tine.